Ανασχεδιάζεται το δίκτυο Aegean Cuisine

aegeancuisineΝέο πρότυπο πιστοποίησης Aegean Cuisine και νέα διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο θα τεθούν σε εφαρμογή πολύ σύντομα.

Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό την εξασφάλιση της απαιτούμενης αξιοπιστίας και εγκυρότητας συμμετοχής των επιχειρήσεων στο δίκτυο καθώς και της διεθνούς ανάδειξης του κύρους και της προβολής του δικτύου, η εταιρεία πιστοποίησης TUV HELLAS, επεξεργάσθηκε το νέο πρότυπο πιστοποίησης και νέα διαδικασία επιθεώρησης, πιστοποίησης και ένταξης των επιχειρήσεων στο Δίκτυο Aegean Cuisine.

Η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014, 17:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο & στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνάντηση, που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καλούνται να συμμετάσχουν τα μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine και οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θέματα παρέχει o κ. Γιώργος Καλώστος, τηλ. 2281089142, fax: 2281086555, e-mail: gkalostos@cycladescc.gr.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη