Γενική Διεύθυνση Αλιείας: όλα στο διαδίκτυο – μια πολύ καλή εφαρμογή

alieia_websiteΠολύ ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες, που ενδιαφέρουν όλους όσους δραστηριοποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο στον τομέα της αλιείας, περιέχει ο νέος διαδικτυακός τόπος της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αλιείς, υδατοκαλλιεργητές, έμποροι, ερευνητές, περιβαλλοντικές οργανώσεις, τοπικές και περιφερειακές αρχές και κάθε ενδιαφερόμενος μπορούν  να αντλούν ποικίλες πληροφορίες και να χρησιμοποιούν τις online υπηρεσίες και εφαρμογές.

Ο διαδικτυακός τόπος της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας βρίσκεται στη διεύθυνση www.alieia.minagric.gr/

Σημείωση σύνταξης
Η Γενική Διεύθυνση Αλιείας είναι ο διοικητικός τομέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος διαχειρίζεται τους τομείς συλλεκτικής αλιείας, υδατοκαλλιέργειας και εμπορίας-μεταποίησης των προϊόντων αλιείας.

Γενικός σκοπός της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας είναι η διασφάλιση εκείνων των δραστηριοτήτων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας που δημιουργούν μακροπρόθεσμα βιώσιμες οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές συνθήκες, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός οικονομικά και κοινωνικά βιώσιμου αλιευτικού κλάδου που θα συμβάλει στη διαθεσιμότητα τροφίμων.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη