Στη Σαντορίνη το Final 4 μπάσκετ Κυκλάδων με τη συμμετοχή και του Πανιωνίου

f4_basket_dapposΓια πρώτη φορά η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει το Final 4 μπάσκετ ανδρών από τις Κυκλάδες, το διήμερο 2-3 Μαΐου. Το Final 4  συνδιοργανώνεται από τον Πανιώνιο Σαντορίνης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα του δήμου Θήρας.

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση είναι από τον Βόρειο όμιλο ο ΑΟ Ερμούπολης και ο Αρης Σύρου, ενώ από τον Νοτιο όμιλο ο Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης και η ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια από τη Νάξο.

Στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής 2 Μαΐου, στις 19:00, θα αναμετρηθεί ο ΑΟ Ερμούπολης με Τα Φανάρια, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό, στις 21:00, θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος με τον Άρη.

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 19:00 ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Ο νικητής του Final 4 ανακηρύσσεται πρωταθλητής Κυκλάδων και θα συμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για άνοδο στην Γ’ εθνικη κατηγορία μπάσκετ. Τα μπαράζ θα γίνουν στην Αθήνα τον Ιούνιο με την συμμετοχή άλλων τριών ομάδων που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε τοπικά πρωταθλήματα.

Όσον αφορά στον Πανιώνιο, η ομάδα φέτος έχει υψηλές αξιώσεις και ελπίζει ότι με την υποστήριξη του κόσμου από τις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου, θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη