15-22/6: Συναυλίες για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

eyropaiki_giorti_mousikisΈξι μουσικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Σαντορίνη το διάστημα 15-22 Ιουνίου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στις 21 Ιουνίου. Τοπικός συντονιστής των εορτασμών στη Σαντορίνη τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι το Εθνικό Ωδείο Θήρας και οι εκδηλώσεις φιλοξενούνται στο Μέγαρο Γκύζη, στα Φηρά.

Για φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014: Συναυλία “Όνειρο παιδιών της γειτονιάς” με τη συμμετοχή της Χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Θήρας και σπουδαστών των τμημάτων Μονωδίας και Βιολιού του Εθνικού Ωδείου. Συμμετέχει η καθηγήτρια Μονωδίας κυρία Μαρία Ρουμάνη. Διδασκαλία Χορωδίας: Γιώργος Ρούσσος. Ώρα έναρξης 20:30.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014: Συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαστών Πιάνου, Μονωδίας και Βιολιού του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Γιώργου Ρούσσου, Μαρίας Ρουμάνη και Γιώργου Σακελλαρίδη). Ώρα έναρξης 19:00.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014: Συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαστών Κιθάρας του Εθνικού Ωδείου (τάξη Κωνσταντίνου Γρηγορίου). Ώρα έναρξης 17:00.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014: Συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαστών Πιάνου, Μονωδίας και Βιολιού του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Μυρτούς Ασημακοπούλου, Μαρίας Ρουμάνη και Γιώργου Σακελλαρίδη). Ώρα έναρξης 19:00.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014: Συναυλία “Σύγχρονα Τμήματα Εθνικού Ωδείου”, με τη συμμετοχή των σπουδαστών Ακουστικής-Ηλεκτρικής Κιθάρας, Ηλεκτρικού Μπάσου, Μπουζουκιού και Σύγχρονου Τραγουδιού του Εθνικού Ωδείου (τάξεις Μαρίας Ρουμάνη και Χριστόφορου Γαβαλά). Ώρα έναρξης 20:00.

Υποστηρικτές του εκδηλώσεων είναι το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη και το ταξιδιωτικό γραφείο Dakoutros Travel.

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1999 και έκτοτε οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν επεκταθεί πανελλαδικά σε πολλές πόλεις της χώρας. Αποστολή της είναι η προώθηση της ζωντανής μουσικής, η υποστήριξη νέων δημιουργών και η προβολή ανερχόμενων και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη