“Απαγορευμένο Ποδήλατο” και εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη το Σάββατο

apagorevmeno_podilatoΤην κοινωνική ταινία “Το Απαγορευμένο Ποδήλατο”, παραγωγής Σαουδικής Αραβίας, θα προβάλει το Σάββατο, 7/2/2015, στις 20.45, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας. Όπως πάντα στον φιλόξενο χώρο θόλο του Οινοποιείου Μπουτάρη Θήρας.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Χαΐφαά Αλ-Μανσούρ – Πρωταγωνιστούν: Γουάαντ Μοχάμεντ, Ρεέμ Αμπντουλάχ, Σουλτάν Αλ Ασάφ – Διάρκεια: 98’

Πρόκειται για την πρώτη ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Σαουδική Αραβία, μια χώρα όπου ο κινηματογράφος είναι απαγορευμένος, και μάλιστα από γυναίκα.

Η υπόθεση
H δεκάχρονη Γουάνζντα ζει σ` ένα προάστιο του Ριαντ την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Παρά το γεγονός ότι ζει σ ένα συντηρητικό περιβάλλον, αγαπά την διασκέδαση, δοκιμάζει καινούρια πράγματα και προσπαθεί να διευρύνει τα όριά της. Μετά από ένα καυγά με έναν φίλο της τον Αμπντουλάχ, η Γουάνζντα βλέπει ένα πανέμορφο πράσινο ποδήλατο κι αποφασίζει να το αποκτήσει. Η μητέρα της δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της φοβούμενη τα σχόλια του περίγυρου καθώς δεν αρμόζει σε μία κοπέλα ν` ασχολείται με δραστηριότητες που μπορεί να θίξουν την υπόληψη και την αρετή της. Τότε η Γουάνζντα αποφασίζει να μαζέψει τα χρήματα μόνη της…

Δείτε το trailer της ταινίας:

Σημείωση σύνταξης
Υπενθυμίζουμε ότι στο διάλειμα της ταινίας θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας. Δείτε σχετική προηγούμενη ανάρτηση εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη