Αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης των Φηρών – μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης

deyath_logoΜε ανακοίνωσή της η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) ενημερώνει ότι ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την αντικατάσταση του κεντρικού βαρυτικού δικτύου ύδρευσης των Φηρών.

Για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων θα γίνει διακοπή και ρύθμιση της κυκλοφορίας από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας έως την πλατεία του Αγίου Γεράσιμου στο Φηροστεφάνι.

Από τη Δευτέρα. 9 Φεβρουαρίου 2015, θα τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα κυκλοφοριακής ρύθμισης που ισχύουν κατά την θερινή περίοδο.

Συγκεμριμένα: Η άνοδος των οχημάτων προς Ημεροβίγλι και Οία θα πραγματοποιείται από τον δρόμο του Κοντοχωρίου και η κάθοδος των οχημάτων από την κεντρική οδό Ημεροβιγλίου – Φηρών. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τις ώρες εκτέλεσης του έργου θα γίνεται από υπαλλήλους της αναδόχου εταιρείας με την κατάλληλη ένδυση.

Η ΔΕΥΑΘ ζητά την κατανόηση των κατοίκων προκειμένου το έργο να εκτελεσθεί ομαλά με σκοπό τη διασφάλιση σημαντικών υποδομών για την υδροδότηση των Φηρών και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη