ΔΕΥΑΘ: Διαγωνισμός για προμήθεια βυτιοφόρου καθαρισμού φρεατίων

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΕΝΟΣ (1) ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης, ενδεικτικού προϋπολογισμού 450.000 € χωρίς τον ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ, στα Φηρά Θήρας στις 30/09/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα από 09:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. από αρμόδια επιτροπή. Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν είτε στην επιτροπή διαγωνισμού κατά την ανωτέρω ημέρα και ώρα είτε να αποσταλούν με οποιονδήποτε τρόπο στην ως άνω διεύθυνση όπου θα παραλαμβάνονται με απόδειξη στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΘ, μέχρι και την προηγούμενη της διενέργειας του διαγωνισμού, ήτοι μέχρι την 29/09/2015 και ώρα 15:00 μ.μ.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί οίκοι κατασκευαστές της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή αναγνωρισμένοι προμηθευτές.
Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται εγγυητική επιστολή που καθορίζεται σε δύο τοις εκατό (2%) επί του προϋπολογισμού ήτοι για το ποσό των 9.000,00 € εκδιδόμενης σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία.

Χρόνος παράδοσης της προμήθειας ορίζεται το διάστημα των επτά (7) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι προσφορές ισχύουν και θα δεσμεύουν τους προμηθευτές για χρονικό διάστημα 120 ημερών. Ο Υπολογισμός του χρονικού αυτού διαστήματος αρχίζει από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες και τεύχη του διαγωνισμού δίδονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ στο τηλ. 22860-25393 / 394. Επίσης τα πλήρη τεύχη του διαγωνισμού, θα διατίθεται στο site του Δήμου Θήρας και στο διαύγεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη