Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών για παιδιά και γονείς στο ΔΑΠΠΟΣ

dappos_logoΟ Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης ενημερώνει για την έναρξη εγγραφών στα “Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών” για παιδιά και γονείς.

Στα βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών, τα παιδιά θα λάβουν τα ερεθίσματα εκείνα που θα πυροδοτήσουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων και νέων δεξιοτήτων τους. Οι γονείς συμμετέχουν ενεργά στα παιχνίδια κίνησης και αυτοσχεδιασμού των παιδιών τους, συμβάλλοντας στοχευμένα, με την καθοδήγηση της θεραπεύτριας, στην ανάπτυξη γνωστικών και εκτελεστικών λειτουργιών οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχοπνευματική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού, τη σχολική επιτυχία και την κοινωνικοποίηση.

Σε συνεργασία με την ψυχοκινητική θεραπεύτρια τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 και θα υπάρξουν τμήματα που απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 10 ετών και τμήματα που απευθύνονται σε γονείς με τα παιδιά τους 3 έως 7 ετών, διαμορφωμένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η απόκτηση της Αθλητικής Ταυτότητας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για εγγραφές και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα εργαστήρια, μπορείτε να απευθυνθείτε στην παιδαγωγό, ψυχοκινητική θεραπεύτρια και υπεύθυνη του προγράμματος κ. Άννα Βογανάτση στο τηλ. 6997120545.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη