Μετατάξεις υπαλλήλων στον Δήμο Θήρας

Ο Δήμος Θήρας προτίθεται να προβεί στην κάλυψη δώδεκα (12) θέσεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων και κλάδων με μετάταξη υπαλλήλων από Υπουργεία ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες, Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού, Υπουργεία, Ν.Π.Δ.Δ. ή άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Θήρας, Ταχ. Δ/νση: Φηρά, ΤΚ: 84700 Θήρα.

Οι θέσεις τις οποίες προτίθεται ο Δήμος να καλύψει με μετάταξη υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι παρακάτω:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑΔΟΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών Δύο (2)
ΠΕ ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών Μία (1)
ΠΕ ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Μία (1)
ΠΕ ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού Μία (1)
ΠΕ ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού Τρεις (3)
ΠΕ ΠΕ Περιφερειακής Ανάπτυξης Μία (1)
ΠΕ ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος Μία (1)
ΤΕ ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μία (1)
ΔΕ Εμπειροτεχνών Σχεδιαστών Μία (1)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι και Ι.Δ.Α.Χ. (κατά περίπτωση) υπάλληλοι ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, Υπουργείων ή άλλων Δημόσιων Υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή με υποχρεωτική παραμονή κ.τ.λ.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Θήρας, από την 18/11/2015 έως και 18/12/2015, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση μετάταξης
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του.
  3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών και τυχόν πρόσθετων προσόντων που επικαλούνται.
  4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
  5. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών στο οποίο να φαίνεται:

 α) η ημερομηνία διορισμού-ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία, κλάδος ή ειδικότητα που υπηρετούν, τοποθετήσεις σε επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας τους, εκθέσεις αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας και

β) ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική δίωξη καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει κώλυμα μετάταξης από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. υποχρέωση παραμονής στην υπηρεσία για ορισμένο χρονικό διάστημα λόγω παραμεθορίου ή για άλλους λόγους).

Η αίτηση υποψηφιότητας κοινοποιείται ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού, στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι.

Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση εντός της οριζόμενης προθεσμίας, με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην υπ΄ αριθμόν 14721/16-11-2015 ανακοίνωση – πρόσκληση του Δήμου Θήρας. (Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου).

Μετά το πέρας της διαδικασίας, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή ή μη των αιτήσεών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Θήρας, στα τηλέφωνα 2286360145 & 146, κα Φλώρα Αναπλιώτη.

 
 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη