Aegean: Αύξηση των πτήσεων για Σαντορίνη από τον Μάρτιο

Αυξάνει τις πτήσεις της η Aegean προς/από Σαντορίνη από το ερχόμενο Σάββατο, 1 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα προσθέτει μία βραδυνή πτήση σε καθημερινή βάση και έτσι θα πραγματοποιεί προς το νησί τρία δρομολόγια την ημέρα, εκτός από την Τρίτη που θα είναι δύο.

Έτσι τα δρομολόγια για μέχρι και τις 29 Μαρτίου διαμορφώνονται ως εξής:

Αθήνα - ΣαντορίνηΣαντορίνη - Αθήνα
αναχώρηση 10:00 - άφιξη 10:45αναχώρηση 11:15 - άφιξη 12:00εκτός Τρίτης
αναχώρηση 15:30 - άφιξη 16:20αναχώρηση 16:45 - άφιξη 17:35καθημερινά
αναχώρηση 19:10 - άφιξη 19:55αναχώρηση 20:25 - άφιξη 21:10καθημερινά

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι διαθέσιμες θέσεις προς/από Σαντορίνη να αυξάνονται αν και ακόμα βρισκόμαστε στη χειμερινή περίοδο και να δίνεται η δυνατότητα, από πλευράς συγκοινωνίας, να διευρυνθεί περισσότερο η τουριστική σεζόν.

Είναι όμως γεγονός ότι οι νέες συνθήκες που δημιουργούνται δεν έχουν γίνει ευρύτερα γνωστές και στο νησί δεν υπάρχουν ακόμα τα τουριστικά προϊόντα που θα αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες. Οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης του πεζοπορικού τουρισμού, που διαμορφώνονται με την υλοποίηση του έργου της διαμόρφωσης και της σήμανσης των μονοπατιών του νησιού, είναι αναμφίβολα μια πολύ θετική εξέλιξη.

Κατά την άποψη πολλών επιχειρηματιών του τουρισμού που επιθυμούν την προσέλκυση τουρισμού στη Σαντορίνη, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ύπαρξη βραδινής πτήσης σε όλη τη διάρκεια της χειμεινής περίοδου θα βοηθούσε προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θα έδινε τη δυνατότητα της απευθείας άφιξης από το εξωτερικό στη Σαντορίνη χωρίς της αναγκαστική διανυκτέρευση στην Αθήνα.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη