20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Aegean: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2012

Share

Η Aegean  πέτυχε μία ακόμη εντυπωσιακή διάκριση στα World Airline Awards (Παγκόσμια Αεροπορικά Βραβεία) για το 2012, καθώς το επιβατικό κοινό της χάρισε για τρίτη φορά τον τίτλο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την παγκόσμια εταιρία ερευνών  SKYTRAX συμμετείχαν πάνω από 18 εκατομμύρια επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή από 100 χώρες. Η απονομή των βραβείων Επιλογής Επιβατών (Passengers Choice awards) έγινε στο πλαίσιο του Farnborough Airshow στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 12 Ιουλίου 2012.

«Για τρίτη χρονιά σε διάστημα τεσσάρων ετών, οι επιβάτες χάρισαν στην Aegean Airlines την αναγνώριση που της αξίζει απονέμοντάς της τον τίτλο της Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη. Η επί σειρά ετών διάκριση αυτή αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και η Aegean Airlines θα πρέπει να είναι υπερήφανη για τη συνεπή αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών της από το επιβατικό κοινό. Η AEGEAN εξακολουθεί να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις των επιβατών. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζει να συγκαταλέγεται μεταξύ των 25 κορυφαίων αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως», δήλωσε σχετικά ο κ. Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της SKYTRAX.

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε: «Για τρίτη φορά σε διάστημα τεσσάρων ετών, οι   επιβάτες  μας χάρισαν την αναγνώριση  της  Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρίας στην Ευρώπη. Η επαναλαμβανομένη διάκριση αυτή της Aegean αποτελεί διαφήμιση των ελληνικών υπηρεσιών φιλοξενίας και του ελληνικού τουρισμού σε εποχές δύσκολες για την χώρα μας  και για αυτό μας κάνει υπερήφανους. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα της Aegean   για την καθημερινή της προσπάθεια και τους επιβάτες μας για την επιλογή τους και την αναγνώριση. Είναι  σημαντικότερο από ποτέ να αποδεικνύουμε πως η Ελλάδα, οι επιχειρήσεις της και οι άνθρωποί της αξίζουν  τέτοιες  διακρίσεις»

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax

Στην έρευνα που διήρκησε 10 μήνες και διεξήχθη τηλεφωνικά μέσω ερωτηματολογίων και online, οι επιβάτες που έλαβαν μέρος αξιολόγησαν τις εμπειρίες τους από τις αεροπορικές εταιρίες τόσο στον χώρο του αεροδρομίου όσο και εντός του αεροσκάφους. Η έρευνα μέτρησε το επίπεδο ικανοποίησης των επιβατών για περισσότερα από 38 διαφορετικά χαρακτηριστικά αεροπορικών προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής, από το check-in, μέχρι την επιβίβαση, την άνεση του καθίσματος, την καθαριότητα της καμπίνας, το προσφερόμενο γεύμα, τα ποτά, το σύστημα ψυχαγωγίας επιβατών και την εξυπηρέτηση του προσωπικού.  Στην έρευνα συμμετείχαν 246 αεροπορικές εταιρίες, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αερογραμμές μέχρι μικρότερους εγχώριους αερομεταφορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη