Δήμος Θήρας: Αιτήσεις για πρόσληψη παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας

Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο ατόμων ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας και ενός ατόμου ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών πρώιμης παιδικής ηλικίας, για τη στελέχωση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης”, περιόδου 2024-2025.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της έως τις 31/8/2025, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Θήρας προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξαρτήτως του συνόλου των μορίων που συγκεντρώνουν.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 16/9/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά στη sox@thira.gov.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση Δήμος Θήρας, Φηρά Θήρας Τ.Κ 84700, προς Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη Κωνσταντίνου Παπαγεωργόπουλου (τηλ. επικοινωνίας: 2286360157).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα και τα δικαιολογητικά εδώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει δηλ.κρατος δικαίου στην προκήρυξη για τις βρεφονηπιοκομους; Ειθιστε κ άλλου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη