Αιτήσεις για συμμετοχή στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ μέσω της Περιφέρειας

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της πολιτικής της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων, πρόκειται να συμμετάσχει στην 3η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί 29 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, στην Αθήνα.

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη μίσθωση χώρου τόσο στην αίθουσα του χονδρεμπορίου, όσο και στην αίθουσα της λιανικής πώλησης.

Όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα και ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., καλούνται να το δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στην σχετική φόρμα που υπάρχει ΕΔΩ διευκρινίζοντας το χώρο ενδιαφέροντός τους (χονδρικής ή λιανικής πώλησης).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241360567 κ. Τάνια Ρούσσου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και 2281082380 κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη