Δήμος Θήρας: Αιτήσεις συμμετοχής στο Summer Class 2024

Mια διασκεδαστική και παράλληλα εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης ετοιμάζεται να υποδεχθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του την πιο αγαπημένη και διασκεδαστική καλοκαιρινή δραστηριότητα των παιδιών. Αθλήματα, πολεμικές τέχνες, γυμναστική, εικαστικά, μουσική, θέατρο και πολλές ακόμα ώρες δημιουργικής και ευχάριστης απασχόλησης περιμένουν και φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά που θα επιλέξουν να γίνουν μέρος του “Summer Class Δήμου Θήρας 2024”, το οποίο διοργανώνουν ο Δήμος Θήρας και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός “ΘΗΡΑ-ΣΑΦΙ ΑΕ”.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε δύο περιόδους των τεσσάρων εβδομάδων, από τις 17 Ιουνίου 2024 έως τις 12 Ιουλίου 2024 και από τις 15 Ιουλίου 2024 έως τις 9 Αυγούστου 2024. Διεξάγεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:15-15:30) και αφορά παιδιά που έχουν φοιτήσει την Α’ τάξη Δημοτικού μέχρι την Στ’ τάξη.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 180 ευρώ ανά περίοδο. Προαιρετικά, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με επιχείρηση εστίασης που πληροί τις κατά νόμο προϋποθέσεις, θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να επιλέξει την προσθήκη φαγητού στο καθημερινό πρόγραμμα με επιπλέον κόστος που θα πληρωθεί απευθείας σε συνεργαζόμενο εστιατόριο.

Το έντυπο αίτησης εγγραφής στο “Summer Class Δήμου Θήρας 2024” είναι διαθέσιμο εδώ, αλλά και στα γραφεία διοίκησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail: summerclass2024@santorinidev.gov.gr και εναλλακτικά στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Θήρας (από τις 09:00 έως τις 12:00).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6974167236 ή στην ιστοσελίδα www.santorinidev.gov.gr.

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι τελειόφοιτα της Α’ τάξης και έως την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.
  2. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει είτε μόνο στην Α’ Περίοδο, είτε μόνο στη Β’ Περίοδο, είτε και στις δύο Περιόδους.
  3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια με μέγιστο αριθμό τα 125 παιδιά ανά περίοδο.
  4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 180 ευρώ.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  1. Το έντυπο αίτησης που απαιτείται για τη δήλωση της συμμετοχής, όπως και τα υπόλοιπα έντυπα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της εγγραφής στο “Summer Class Δήμου Θήρας 2024” μπορείτε να το βρείτε είτε στην ιστοσελίδα του Αναπτυξιακού Οργανισμού, είτε στα γραφεία διοίκησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail: summerclass2024@santorinidev.gov.gr και εναλλακτικά στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Θήρας (από τις 09:00 έως τις 12:00).
  2. Μετά την εξέταση της αίτησης, θα ακολουθήσει ενημέρωση μέσω e-mail. Σε περίπτωση που θετικής απάντησης θα πρέπει εντός τριών ημερών από την επικοινωνία να προσκομιστεί το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής και σε περίπτωση επιλογής και του φαγητού, να προσκομιστεί και το αποδεικτικό κατάθεσης για το φαγητό είτε ηλεκτρονικά, είτε στα Γραφεία Διοίκησης του Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Θήρας.
    Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και τη θέση καταλαμβάνει  ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.
  3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα πρέπει μέχρι τις 13 Ιουνίου 2024 να προσκομιστούν στον Οργανισμό τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά (Ιατρική Βεβαίωση από παιδίατρο, Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών, Έντυπο συγκατάθεσης για επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).
Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Γ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 08:15 έως τις 08:30 και η ώρα αποχώρησης στις 15:00-15:30.
  2. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
  3. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το νερό και το δεκατιανό του.
  4. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.
  5. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.
  6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος, θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του θέματος.

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη