Ακυρώθηκε η ITB 2020 λόγω κοροναϊού

Η έξαρση του νέου κοροναϊού και στην Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες οδήγησε στην ακύρωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου (ITB) που ήταν προγραμματισμένη για τις 4-8 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών οι τοπικές υγειονομικές αρχές είχαν αυστηροποιήσει τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην ΙΤΒ, ζητώντας από όλους τους συμμετέχοντες να αποδείξουν ότι δεν βρίσκονταν σε κάποια από τις χώρες όπου ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και ότι δεν ήρθαν σε επαφή με κάποιον από αυτές τις περιοχές. Καθώς οι διοργανωτές δεν είναι σε θέση να εφαρμόσουν αυτούς τους όρους, η ακύρωση της έκθεσης είναι μονόδρομος, για πρώτη φορά στα 54 χρόνια της.

“Με 10.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες η ΙΤΒ έχει τεράστια σημασία για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Θεωρούμε πολύ σοβαρή την ευθύνη μας για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, των εκθετών και των εργαζομένων. Με λύπη μας οδηγούμαστε στην ακύρωση της ΙΤΒ 2020, η οποία πλέον θεωρείται αναγκαία”, δήλωσε πριν από λίγο ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρίας Christian Göke.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη