Άλλος ένας Χρυσός Σκούφος για τον Κουκούμαβλο

Νίκος Πουλιάσης – ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου Κουκούμαβλος

Άλλος ένας Χρυσός Σκούφος προστέθηκε προχθές στη συλλογή του Νίκου Πουλιάση, καθώς ο Κουκούμαβλος, το γνωστό εστιατόριο των Φηρών, ήταν ένα από τα 13 εστιατόρια που απέσπασαν τη σχετική διάκριση ανάμεσα σε 28 υποψηφιότητες.

Είναι η 10η σερί χρονιά που ο Κουκούμαβλος βραβεύεται με Χρυσό Σκούφο, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη και σεφ του, Νίκο Πουλιάση, ο οποίος βλέπει τα αποτελέσματα της σκληρής του δουλειάς να αναγνωρίζονται. Το γεγονός ότι τα κριτήρια αξιολόγησης τα δύο τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο αυστηρά και τα εστιατόρια που βραβεύονται είναι πιο λίγα, προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στον φετινό του σκούφο, δίνοντάς του ένα επιπλέον κίνητρο για να διατηρήσει και τα επόμενα χρόνια το ίδιο υψηλό επίπεδο στις ιδιαίτερες γαστρονομικές του δημιουργίες και στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Κουκούμαβλος.

Από ένα Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας απέσπασαν η Σελήνη και η Saltsa, ανάμεσα σε 64 υποψηφιότητες και 28 τελικώς βραβευθέντα εστιατόρια ανά την Ελλάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι 5 βραβεία από τα 28 πήγαν σε εστιατόρια σε νησιά, οπότε το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτά, τα 2 ήταν στη Σαντορίνη αποδεικνύει περίτρανα ότι το νησί μας πρωτοστατεί σε θέματα γαστρονομίας.

Οι Χρυσοί Σκούφοι, που διοργανώνονται από το περιοδικό “αθηνόραμα” και τον “Alpha Guide” συμπλήρωσαν φέτος 19 χρόνια παρουσίας. Είναι ο μοναδικός καταξιωμένος θεσμός της επιχειρηματικής αλλά και της δημιουργικής επιβράβευσης της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει συνείδηση προσφοράς υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επαγγελματίες της γεύσης και να αναδείξει την ελληνική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα ως οικονομικό αγαθό με υψηλή προστιθέμενη αξία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη