Βόλεϊ: Άλωσε και τον Πειραιά ο ΑΟ Θήρας

Αλώβητος πέρασε και από το κλειστό γήπεδο Π. Σαλπέας στον Πειραιά, απόψε 1/3/2014, αφού επικράτησε του Αθλητικού Ομίλου Φρεαττύδας “Πορφύρας” με 0-3 σετ (22-25, 18-25, 19-25), κατακτώντας μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Με τη νίκη του αυτή ο ΑΟ Θήρας παραμένει πρώτος στον όμιλό του με 37 βαθμούς, ενώ η Θέτιδα παραμένει στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά, αφού και εκείνη νίκησε εκτός έδρας την ΓΕ Ηρακλείου με 0-3 σετ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
AO Πορφύρας (Καλογερογιάννης): Μανωλάκου, Μουστάκη, Μπαλλή, Καράκου, Τσαπούρη, Δήμα, Γκούρα Αρτ. (λ), Γκούρα Παρ., Χατζηπέτρου, Χαλβατζή.
AO Θήρας (Μεμετζή): Τσοχατζή, Μουντάκη, Ψυλλάκη Ι., Πλίσκα, Βουβουλή, Παπαδοπούλου, Λιάκου (λ), Μηνδρινού (λ).

Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει με τη σειρά, εντός έδρας τον Ηλυσιακό, εκτός την Αγ. Παρασκευή, εντός την ΓΕ Ηρακλείου και στο φινάλε εκτός τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. Η Θέτιδα Βούλας που συνδιεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση του ομίλου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη αγωνιστική στην έδρα της τον Ιωνικό, και μετά εκτός έδρας τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, εντός τον Πανιώνιο και εκτός τον ΓΑΣ Μεσσαράς.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη