Ν. Συρμαλένιος: Αναφορά στη Βουλή για θέματα της Θηρασιάς

Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής για τα Υπουργεία Υγείας, Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος τις επιστολές της Κοινότητας Θηρασιάς σχετικά με α) τη στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του νησιού με προσωπικό και β) την οδοποιία του νησιού.

Στην πρώτη επιστολή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θηρασιάς Πέτρος Καραμολέγκος, απευθυνόμενος προς τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, τονίζει τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο Π.Π.Ο. του νησιού, το οποίο υπολειτουργεί και ζητά την ανάλογη στελέχωσή του. Η δεύτερη επιστολή απευθύνεται προς τον Περιφερειάρχη και επισημαίνει τα προβλήματα στο κεντρικό οδικό δίκτυο Αγίας Ειρήνης (Ρίβα) – Ποταμού Μανωλά και Μανωλά – Αγίας Ειρήνης (Ρίβα), αλλά και στο στους περιφερειακούς αγροτικούς δρόμους: Μανωλάς-Μοναστήρι Παναγίας Κοίμησης και Αγριλιάς-Μοναστήρι Χριστού, ζητώντας μελέτη ασφαλτόστρωσης.

Καταθέτοντας τις δύο επιστολές στη Βουλή, ο κος Συρμαλένιος ζητά τις σχετικές ενέργειες από τα αρμόδια υπουργεία και την ανάλογη ενημέρωση για αυτές.

Στο μεταξύ, τη Θηρασιά επισκέφτηκε σήμερα (3/6) ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας, όπου συνάντησε τον Πρόεδρος της Κοινότητας Πέτρο Καραμολεγκο και ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν στο νησί. Διαπιστώθηκε η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται με εμφανή άμεσα αποτελέσματα, αλλά και η συνεργασία που αναπτύσσεται με τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των επιχειρήσεων του Δήμου. “Η Θηρασιά θέλει την ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη όλων για να έχει την απαιτούμενη ανάπτυξη. Η Περιφέρεια και το Επαρχείο θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια” σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κος Δαρζέντας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με πολύ χαρά και ικανοποίηση παρακολουθώ τις ενέργειες του προέδρου της Κοινότητας Θηρασίας κ.Πέτρου Καραμολέγκου. τις ενημερώσεις θεσμικών και υπηρεσιακών παραγόντων για τα θέματα που αφορούν το νησί σχετικά με την βελτίωση και ανάπτυξη του νησιού. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ένας πρόεδρος με πολύ ενθουσιασμό, συστηματικά και οργανωμένα προσπαθεί να κάνει πράξη και έργα, την αγάπη του για την Θηρασία. Ευελπιστώ ότι όλοι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, που με μπροστάρη τον κ. πρόεδρο να συμβάλουν στην ανάπτυξη του νησιού μας!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη