Ανακοίνωση από το Σωματείο Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό Κυκλάδων

“Χαιρετίζουμε ως Σωματείο Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό Κυκλάδων (mini van), την προσπάθεια αντίδρασης και εναντίωσης στις ανακρίβειες και τα απαξιωτικά σχόλια που δυσφημίζουν την Σαντορίνη μας!

Η ανακοίνωση του Σωματείου Τουριστικών Γραφείων και τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης μας βρίσκει σύμφωνους, καθώς ο πόλεμος παραπληροφόρησης με τον οποίο έρχεται αντιμέτωπο το νησί επηρεάζει σημαντικά την επαγγελματική μας δραστηριότητα. Μάλιστα είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγούμε την πραγματικότητα στους επισκέπτες που παραλαμβάνουμε στις πύλες εισόδου του νησιού, καθώς έχουν επηρεαστεί από τα δημοσιεύματα.

Τα απαξιωτικά δημοσιεύματα για την Σαντορίνη έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ παγκοσμίως, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε όλους τους κλάδους επαγγελματιών του νησιού!

Θα επιθυμούσαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο κλάδος μας είναι αρωγός σε όποια προσπάθεια οργάνωσης και βελτίωσης της κατάστασης στο νησί, ωστόσο θα πρέπει οι τοπικές αρχές, τα σωματεία και οι σύλλογοι των κλάδων του τουρισμού να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεών μας που βάλλονται από τη δυσφήμιση της Σαντορίνης.

Το ψέμα του “υπέρτουρισμού” απαξιώνει το νησί στο σύνολο του, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε. Χωρίς να επιθυμούμε να γίνουμε αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων, εάν συνεχίσει η μαζική επίθεση αρνητικών σχολίων, το πλήγμα και η ζημιά που προκαλούν θα είναι δύσκολα ανατρέψιμα!

Από την πλευρά μας ως Σ.Ε.Ο.Ο. Κυκλάδων θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου μας στο ποσοστό που μας αναλογεί. Δηλώνουμε παρόντες σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποκατάστασης της αλήθειας που θα προφυλάξει την αίγλη της Σαντορίνης και κατά συνέπεια την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεών μας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη