Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 2-3/12

Ανάμικτα συναισθήματα προκάλεσαν στους φιλάθλους της Σαντορίνης οι ομάδες του νησιού με τα αποτελέσματα που έφεραν το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα:

Στο βόλεϊ:
Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας γνώρισε την ήττα στην έδρα του με 0-3 από τους Μακεδόνες Αξιού που βρίσκονται πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας στην 3η θέση την ομάδα της Σαντορίνης.

Στο ποδόσφαιρο:
Ο Πανθηραϊκός έμεινε στο 0-0 με τη Θύελλα Ραφήνας για την 8η αγωνιστική στη Γ’ εθνική, χωρίς να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του απέναντι στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Σαντορίνης με 7 βαθμούς (από 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες) βρίσκεται στη 10η θέση του ομίλου της, μεταξύ 11 ομάδων.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Κ12, ο Πανθηραϊκός νίκησε τη Θύελλα Καμαρίου με σκορ 6-3.

[adning id="140783"]

Στο μπάσκετ:
Οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αν και προηγούνταν στα 3 πρώτα 10λεπτα του αγώνα, τελικά ηττήθηκαν στη Νάξο από τα Φανάρια με 85-74. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για το ανδρικό τμήμα της ΑΕΣ στους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Οι κορασίδες της ΑΕΣ επέστρεψαν από τη Νάξο με νίκη αφού επικράτησαν με 34-43 του Πανναξιακού, μετρώντας το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα σε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κυκλάδων της κατηγορίας τους.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Γερόλυκοι-Α.Ε.Σ Έφηβοι 85-75, Βετεράνοι-Α.Ε.Σ Παίδες 88-56, Πήγασος-Αετός 2 57-39, Πειρατές-Ζευς 0-20 α.α.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη