Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου, 4-5 Φεβρουαρίου

football_basketball_volleyballΠλούσιο θέαμα αλλά και συγκινήσεις πρόσφεραν στους φιλάθλους οι ομάδες της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου.

Στο ποδόσφαιρο, για την 18η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής, ο Πανθηραϊκός νίκησε με 1-0 και έσπασε το αήττητο του πρωτοπόρου στον όμιλο Ιωνικού. Με 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται με 19 βαθμούς στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα (μεταξύ 15 ομάδων).

Για την Α κατηγορία του πρωταθλήματος των Κυκλάδων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, τόσο η Λάβα Εμπορείου όσο και η Θύελλα Καμαρίου συνέχισαν με νίκες. Η μεν Λάβα κέρδισε 3-1 τον ΑΟ Πάρου, η δε Θύελλα επιβλήθηκε του ΑΟ Μυκόνου με 4-0. Η Θύελλα βρίσκεται με 25 βαθμούς στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Λάβα ακολουθεί στην τρίτη θέση με ένα βαθμό λιγότερο. Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΑΟ Σύρου με 31 βαθμούς.

Για τη Β κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος νίκησε με 5-1 τον Νηρέα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς, πίσω από τον Αστέρα Τραγαίας που προηγείται με 19 βαθμούς.

Για την Κ12 στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, οι ομάδες της Θύελλας και της Λάβας γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Πάρου. Η Θύελλα Καμαρίου έχασε με 1-2, ενώ η Λάβα Εμπορείου με 0-1.

Στο μπάσκετ, οι ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης (κορασίδες, παίδες, έφηβοι) νίκησαν τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΟ Πάρου. Οι παίδες και οι κορασίδες νίκησαν με άνεση 52-30 και 55-31 αντίστοιχα, ενώ οι έφηβοι μετά από συγκλονιστικό αγώνα επιβλήθηκαν με 70-61.

Αντίθετα, η ανδρική ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας 72-90 από τον Ιπποκράτη Κω, ομάδα που ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του ομίλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Πλέον για να ξεφύγει η ΑΕΣ από τη ζώνη του υποβιβασμού, τους 10 αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει ως τελικούς.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον Πανναξιακό με 3-1 σετ για την 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας και ετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική (11/2), για την οποία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την νοκ άουτ εκτός έδρας αναμέτρηση για τη φάση των 8 του κυπέλλου στις 15/2 πάλι με τον Πανναξιακό.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη