20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Ανασκόπηση αθλητικού Σαββατοκύριακου 9-10/12

Share

Δυνατές αναμετρήσεις κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Σαντορίνης για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στο βόλεϊ, ο ΑΟ Θήρας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-3 σετ την Ηλιούπολη για την 9η αγωνιστική της Volleyleague και με 18 βαθμούς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς περισσότερους είναι οι Μακεδόνες, οι οποίοι όμως θα έχουν ρεπό στην επόμενη αγωνιστική. Για το πρωτάθλημα των Κυκλάδων, οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Πανναξιακό με 3-0 σετ.

Στο ποδόσφαιρο, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Πανθηραϊκός γνώρισε μία ακόμα ήττα αφού έχασε στην έδρα του από τον Παναργειακό με σκορ 1-2. Για το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία των Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου συνέχισε αήττητη στον 3ο όμιλο μετά το 3-1 επί της Λάβας Εμπορείου, ενώ τη δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Καρτεράδος μετά το 2-1 επί του ΠΑΣ Νάξου. Τέλος, η ομάδα Κ18 του Πανθηραϊκού επικράτησε του Πανναξιακού εκτός έδρας με σκορ 1-4.

Στο μπάσκετ, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα των Κυκλάδων, οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης επικράτησαν εκτός έδρας του Πλοηγού Αντιπάρου με 53-58, ενώ οι κορασίδες της ΑΕΣ ηττήθηκαν από τον ΑΟ Πάρου με 44-31. Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ είχαμε: Αετός 1-Α.Ε.Σ Έφηβοι 82-69, Πειρατές-Γερόλυκοι 42-45, Πήγασος-Ζευς 74-65, Two Brothers-Λύκοι 0-20 α.α., Βετεράνοι-Επαλαίμαχοι 49-43.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη