Αναθέσεις εργασιών για το Ηφαίστειο

Για τις λειτουργικές ανάγκες του φυσικού πάρκου της Νέας Καμένης (Ηφαίστειο) η ΓΕΩΘΗΡΑ προχώρησε στην απευθείας ανάθεση των παρακάτω εργασιών:

1. Τις υπηρεσίες καθαρισμού των κοινόχρηστων – επισκέψιμων χώρων στη Νέα Καμένη, για την περίοδο 1/4-30/11/2012, στον Γεώργιο Μηνδρινό, έναντι του ποσού των 14.500 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ο καθαρισμός περιλαμβάνει όλες τις εργασίες για να διατηρείται ο χώρος του φυσικού πάρκου της Νέας Καμένης ευπρεπής και καθαρός και θα εκτελείται καθημερινά.

2. Την παροχή υπηρεσιών εποπτείας λειτουργίας της Νεάς Καμένης, στον Κωνσταντίνο Δρόσο, για την περίοδο 1/4-30/11/2012, έναντι του ποσού των 12.000 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν τη διευθέτηση τυχόν προβλημάτων, τη διαχείριση των παραπόνων των επισκεπτών, την εξασφάλιση των κανόνων προστασίας του φυσικού πάρκου,την επίβλεψη της έγκαιρης έκδοσης των αποδείξεων εισιτηρίων – εισόδου καθώς επίσης και την παραλαβή των ημερήσιων δελτίων Ζ και των εισπράξεων.

3. Την παροχή υπηρεσιών καθοδήγησης επισκεπτών της Νέας Καμένης, στον Γεώργιο Χάλαρη, για την περίοδο 1/4-30/11/2012, έναντι του ποσού των 14.500 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την καθοδήγηση των επισκεπτών ώστε να κινούνται εντός των οριοθετημένων μονοπατιών που έχουν δημιουργηθεί, καθώς επίσης και την εξασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς άφιξης και αναχώρησής τους καθώς και τον έλεγχο της κίνησής τους πάνω στο Ηφαίστειο, ιδαίτερα στην περιοχή των κρατήρων. Η παρουσία του εκεί θα είναι συνεχής και καθ’ όλη τη διάρκεια της προσέλευσης των επισκεπτών.

4.Την παροχή υπηρεσιών καθημερινής είσπραξης εισιτηρίων Ηφαιστείου στον Ελευθέριο Δαρζέντα, για την περίοδο 1/4-30/11/2012, έναντι του ποσού των 14.500 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη