Ανοίγει η αυλαία για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του ΔΑΠΠΟΣ

dappos_logoΑυτήν την Κυριακή 19/1 πρόκειται να ξεκινήσει το Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ., οπότε και θα πραγματοποιηθεί η 1η Αγωνιστική στο γήπεδο Δ.Γ. Καμαρίου.

Οι οκτώ ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι εξής: Α.Ο. Βουρβούλος – Αετός – Λάβα Εμπορείου Β’ (εκτός συναγωνισμού) – Λεμβούχοι – Ιλλυρία – Διαγόρας – Α.Ο. Φηροστεφάνι – Μεγαλοχώρι.

Οι κανόνες που ισχύσουν στο φετινό τοπικό πρωτάθλημα είναι να παίξουν όλοι με όλους σε ένα γύρο και στη συνέχεια οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα διασταυρωθούν σε χιαστούς αγώνες ( 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο).

Οι δύο νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από την διασταύρωση των αγώνων θα αναμετρηθούν στον τελικό διεκδίκησης του τίτλου του Τοπικού Πρωταθλητή Ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται ότι θα επιτρέπονται μέχρι 7 αλλαγές παικτών για την κάθε ομάδα με σκοπό να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότεροι αθλητές. Ο κάθε αθλητής που θα συμμετέχει, θα πρέπει να υποχρεωτικά να προσκομίσει στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ατομική βεβαίωση υγείας με την οποία θα του επιτρέπεται η συμμετοχή του.

Το πρόγραμμα για την 1η αγωνιστική στις 19/1 έχει ως εξής:

14:00 Αετός – Βουρβούλος
16:00 Διαγόρας – Μεγαλοχώρι
18:00 Ιλλυρία – Λεμβούχοι
Λάβα Εμπορείου – Φηροστεφάνι (θα οριστεί άλλη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη