Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή της Λάβας στην έδρα της

lava_emporeiouΣτη φυσική της έδρα, στο Δημοτικό (πλέον) Γήπεδο Εμπορείου, φιλοδοξεί να επιστρέψει από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η Λάβα Εμπορείου. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έδινε τους αγώνες της στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, το μόνο που διαθέτει χλοοτάπητα κατά τα πρότυπα των ποδοσφαιρικών κανονισμών.

Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα (24/7) η Λάβα Εμπορείου, το οικόπεδο του γηπέδου, ιδιοκτησίας της κας Ειρήνης Γρίβα, παραχωρήθηκε στον Δήμο Θήρας, ο οποίος θα αναλάβει την τοποθέτηση χλοοτάπητα και φωτισμού, καθώς και την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και των κερκίδων, στο Δημοτικό πλέον Γήπεδο Εμπορείου.

“Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Ειρήνη Γρίβα για την ευγενική δωρεά της, την Κατερίνα Καραμολέγκου, την προϊσταμένη Δ.Ο.Υ. Θήρας κ. Ειρήνη Καμπουροπούλου, τη συμβολαιογράφο κ. Νικολοπούλου , τον νομικό σύμβουλο του δήμου κ. Σιμητό, και τέλος ιδιαίτερα τον νομικό σύμβουλο της ομάδας μας κ. Γεώργιο Κοσκινά οι οποίοι όλοι συνέτειναν στην παραπάνω ενέργεια” καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη