Ανοιχτά όλα τα καταστήματα όλες τις Κυριακές ζητούν Δήμος Θήρας και Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος

Με κοινή επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου, έστειλαν από κοινού ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Θήρας και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, με θέμα τη λειτουργία των καταστημάτων της Σαντορίνης όλες τις Κυριακές του χρόνου.

[adning id="140783"]Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει: “Ο Δήμος Θήρας έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την προσέλκυση επισκεπτών σε όλη τη διάρκεια του έτους καθώς καθολική διάθεση όλων των φορέων του νησιού είναι να επεκταθεί η τουριστική περίοδος. Η πρωτοβουλία Σαντορίνη προορισμός όλο τον χρόνο σήμερα βρίσκεται σε φάση υλοποίησης και η αδιάκοπτη λειτουργία των καταστημάτων βοηθάει στην ομαλή κίνηση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.


Στο ανωτέρω πλαίσιο και σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας προτείνεται η κατ’ εξαίρεση λειτουργία όλων των καταστημάτων στον Δήμο Θήρας όλες τις Κυριακές του έτους. Στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, προτείνεται να διατηρηθεί η αρμοδιότητα στον Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος αποφασίζει λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές ιδιαιτερότητες”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη