21.1 C
Santorini
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

18-21/8: Ανοιχτό εργαστήριο ζωγραφικής με τον Γιώργο Σαμψωνίδη στο SAF

Share

saf_logoΦιλοξενούμενος από το SAF στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης «White, Grey and a little Red» στην οποία συμμετέχει, ο Γιώργος Σαμψωνίδης προσκαλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού σε ένα «ανοιχτό εργαστήριο ζωγραφικής» που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Παλαιού Εργοστασίου Τομάτας στη Βλυχάδα, από τη Δευτέρα 18 έως και την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 11.30-13.30 και από τις 18.00-20.00 το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται το εργαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου έργου σε καμβά που θα δημιουργηθεί από τον καλλιτέχνη με έμπνευση το περιβάλλον λευκό και γκρίζο τοπίο της Σαντορίνης που έχει δώσει τον τίτλο της στην κεντρική θερινή έκθεση.

Το απογευματινό (18:00-20:00) εργαστήριο της Τρίτης 19 Αυγούστου απευθύνεται σε παιδιά 4-14 ετών. Τα παιδιά θα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση για να κατανοήσουν τις εικαστικές δυνατότητες της χρωματικής τονικότητας και του παιχνιδιού φωτός και σκιάς, ενώ στη συνέχεια με την καθοδήγηση του καλλιτέχνη θα δημιουργήσουν το δικό τους ζωγραφικό έργο.

 

ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
[adrotate banner=”92″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη