Αντιδρούν οι εργαζομένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στην ανάθεση της αποκομμιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτη

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει να διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για την 31 Οκτωβρίου 2012 διαγωνισμός, για την ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής των απορριμμάτων και του καθαρισμός των κοινοχρήστων χώρων των Δήμου Θήρας (πλην της Οίας και της Θηρασιάς), είναι ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) της Σαντορίνης.

Το πλήρες κείμενο του σχετικού ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που εκδόθηκε από τον Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. έχει ώς εξής:

“Κατόπιν της ανακοινώσεώς μας για την προκήρυξη της 3ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από τις 09:00 – 12:00, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την εκχώρηση τμημάτων της καθαριότητας του Δήμου μας σε ιδιώτη, ο οποίος θα πραγματοποιούνταν στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, η Δημοτική Αρχή με νεότερη απόφασή της, αλλάζει τον τόπο διενέργειας του διαγωνισμού καθώς επίσης και τα μέλη της επιτροπής που τον διεξάγει.

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους συναδέλφους αλλά και τους πολίτες του νησιού μας, ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την μη πραγματοποίηση του διαγωνισμού, σε όποιον χώρο και με όποια μέλη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αποφάσισαν να διεξαχθεί.

Ο τόπος μας ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι κι εμείς καλούμαστε να αποδεχτούμε το ξεπούλημα αυτό ανήμποροι να αντιδράσουμε. Κλείνουν τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, το Ληξιαρχείο του Δήμου, την καθαριότητα και ποιος ξέρει αύριο τι άλλο………..

Ξεσπιτώνουν χιλιάδες εργαζόμενους, διαλύουν οικογένειες, ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!!!!

Αυτό θέλουν…….. Αυτό θα κάνουμε;
Σας καλούμε αύριο ΟΛΟΥΣ αύριο να παλέψουμε μαζί και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μας με τις φωνές των εκατομμυρίων Ελλήνων, τους οποίους εξαθλιώνουν μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο και τους ζητούν να πληρώσουν εκείνοι όσα έκλεψαν αυτοί…

Δεν παλεύουμε για εμάς, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!”

Στην αυριανή (31/10/12) κινητοποίση αναμένεται να παρευρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.  Θέμης Μπαλασόπουλος.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη