Αντίστροφη μέτρηση για τα σκουπίδια

[wpc_countdown targetdate=”2012-12-13″]
Τόσες μέρες μένουν μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2012 οπότε λήγει η τέταρτη και τελευταία περίοδος υποβολής προτάσεων, προκειµένου να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί η διαχείριση των απορριμμάτων της Σαντορίνης, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013″ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν αυτό δεν επιτευχθεί και με τα πρόστιμα να επικρέμονται επί των κεφαλών μας, η αμέσως επόμενη λύση που είναι ορατή, είναι η λεγόμενη ΣΔΙΤ (Συνδιαχείριση Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), δηλαδή η ανάθεση σε ιδιωτικό φορέα του θέματος της δημιουργιας ΟΕΔΑ (Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων), με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μεγάλο το στοίχημα για τη Δημοτική Αρχή να προλάβει να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τον σχετικό φάκελο της πρότασης μέχρι τις 13 Δεκεβρίου 2012.

Τo πλήρες κείμενο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για τη “∆ιαχείριση Οικιακών και Βιοµηχανικών Αποβλήτων” στο πλαίσιο του Ε.Π. “Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013″ βρίσκεται εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη