ΑΟ Θήρας-Άρης το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Με δύσκολο αγώνα θα κάνει ποδαρικό στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 ο ΑΟ Θήρας, καθώς το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα υποδεχτεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ τον Άρη, που βρίσκεται στη 4η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από την ομάδα της Σαντορίνης στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο ΑΟΘ προέρχεται από ένα σερί οκτώ νικών στον πρώτο γύρο, έχοντας μάλιστα καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι σε ΠΑΟ, Πανναξιακό και ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες σημείωσαν εννέα νίκες και δύο ήττες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η μία από τις δύο ήττες για την ομάδα της Σαντορίνης ήταν στην πρεμιέρα, στην έδρα του Άρη, οπότε ο αγώνας του Σαββάτου έχει χαρακτήρα μιας άτυπης ρεβάνς, με παράλληλο στόχο να διατηρηθεί αλώβητη η έδρα του ΔΑΠΠΟΣ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες για να υποστηρίξει την ομάδα στον δύσκολο -όπως αναμένεται- αγώνα με τον Άρη, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά θα είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Στους υπόλοιπους αγώνες της αγωνιστικής, το Σάββατο 9/1 θα αναμετρηθούν ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΟΠ Ρεθύμνου, ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟ Παναθηναϊκός, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟΝ Πανναξιακός και Ολυμπιακός ΣΦΠ – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ενώ την Κυριακή 10/1 ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕΚ Αθηνών.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη