ΑΟ Θήρας: Έναρξη των playoffs με Παναθηναϊκό

Στην μάχη των playoffs ρίχνεται την Τετάρτη 6 Απριλίου ο ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στην 1η αγωνιστική της α’ φάσης. Η αναμέτρηση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης και θα ξεκινήσει στις 15:00. Για την 2η αγωνιστική οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το Σάββατο 9 Απριλίου. Καθώς η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στα δύο νικηφόρα αποτελέσματα, αν χρειαστεί και 3η αγωνιστική, αυτή θα γίνει την Τρίτη 12 Απριλίου, επίσης στην Κυψέλη.

“Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο”, δήλωσε στο atlantea ο προπονητής της ομάδας της Σαντορίνης, κος Απόστολος Οικονόμου, για να συμπληρώσει: “Φυσικά ξέρουμε ότι φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς σε αυτήν την σειρά των αγώνων θελουμε να παίξουμε στα αγωνιστικά μας όρια, έτσι ώστε να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την είσοδο μας στον τελικό”.

Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει για την 1η και 2η θέση του πρωταθλήματος τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Πανναξιακός που ξεκινούν επίσης τις υποχρεώσεις τους στα playoffs την Τετάρτη. Οι δύο ομάδες που δεν προκριθούν, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την 3η θέση και 4η θέση. Σε ό,τι αφορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια, η 1η ομάδα πάει στα προκριματικά του Champions League, η 2η στο CEV Cup και η 3η με την 4η στο Challenge Cup.

ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκός έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές μέχρι τώρα στην φετινή περίοδο. Στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ΔΑΠΠΟΣ, η ομάδα της Σαντορίνης είχε κερδίσει με 3-2. Στην 20η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στην έδρα του με 3-0. Τέλος, στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει με 3-2 επίσης στην έδρα του.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη