ΑΟ Θήρας – Ελπίς Αμπελοκήπων το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Με καθαρή νίκη θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται το Σαββατο 5 Νοεμβρίου τη νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο ΑΟ Θήρας προέρχεται από δύο δύσκολες νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον Αίαντα, ενώ για τη 2η αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ.

Με αφορμή την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου δήλωσε στο atlantea: “Παίζουμε με εναν αντίπαλο που αποτελείται απο νεαρές ταλαντούχες παίκτριες, έχει διαφορετικό στόχο από εμάς και έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που σημείωσαν στην προηγούμενη αγωνιστική, εναντίον της ΑΕΚ. Εμείς από την μεριά μας, δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμο στον αντίπαλο, πρέπει να αντιμετωπισουμε το παιχνιδι με σοβαρότητα και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό, για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και να διαπιστώσω την εξέλιξη της ομάδας μου”. Ο κος Οικονόμου έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες και υπολογίζει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε περισσότερες παίκτριες, διπαιστώνοντας την αγωνιστικη τους κατάσταση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός το Μαρκόπουλο και ο Αίας Ευόσμου τον Πανναξιακό, ενώ η ΑΕΚ και η Ηλιούπολη θα επιδιώξουν τις πρώτες τους νίκες, υποδεχόμενες τους Μακεδόνες Αξιού και τη Θέτιδα Βούλας αντίστοιχα.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη