Challenge Cup: ΑΟ Θήρας και Aydin για ένα από τα εισιτήρια του Final 4

Η τουρκική Aydin BBSK θα βρεθεί στον δρόμο του ΑΟ Θήρας στην φάση των 8 του Challenge Cup. Μετά την πρόκρισή της επί της φινλανδικής Polkky Kuusamo, η ομάδα της Σαντορίνης συνεχίζει να ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο και δηλώνει έτοιμη για νέες προκλήσεις.

Για να προκριθεί και εκείνη στη φάση των 8, η Aydin BBSK απέκλεισε την βελγική Hermes Oostende νικώντας με 3-0 στην Τουρκία και με 3-2 στο Βέλγιο.

Αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο της Aydin πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Hermes Oostende

Και επειδή το όνομα Aydin μπορεί να μη λέει πολλά στους φίλους του βόλεϊ, η ομάδα είναι η πρώην Bursa, που τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Challenge Cup. Το 2018 το τρόπαιο πήγε στον Ολυμπιακό, ενώ το 2017 (όπως και το 2015) το κατέκτησε η τότε Bursa, νυν Aydin.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων ανάμεσα σε Aydin και ΑΟ Θήρας δεν έχουν οριστεί ακόμα από την CEV, ωστόσο βάσει αρχικού προγράμματος ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Σαντορίνη μεταξύ 5-7 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στο Αϊδίνιο μεταξύ 12-14 Φεβρουαρίου.

Αναμφίβολα η συνέχεια θα είναι δύσκολη, ανάλογη του επιπέδου των ομάδων που έχουν φτάσει στις οκτώ καλύτερες της διοργάνωσης, όμως όπως λέει ο ΑΟ Θήρας “πήγαμε πέρα από τα όνειρά μας και τώρα κάνουμε καινούρια!”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη