ΑΟ Θήρας κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΔΑΠΠΟΣ

ao_thiras_aek
κλικ για μεγέθυνση

Να αποχαιρετίσει το 2015 με νίκη θέλει ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται την Τετάρτη 23/12 στην έδρα του την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική (και τελευταία του πρώτου γύρου) του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Οι αθλήτριες του ΑΟΘ που προέρχονται από δύο δύσκολες νίκες στο τάι μπρέικ επί του ΠΑΟ και του Πανναξιακού, καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους για μία ακόμα φορά απέναντι σε μια πάντα υπολογίση αντίπαλο, που μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας υπολογίζουν πολύ στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του γηπέδου για να δημιουργήσουν και πάλι μια καυτή έδρα, ανάλογη των προηγούμενων αγώνων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής ο Άρης αναμένεται να έχει δύσκολο απόγευμα στην έδρα του Ολυμπιακού, το Μαρκόπουλο θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό και η Ηλιούπολη τον Πανναξιακό, ενώ ο Πορφύρας θα αγωνιστεί κόντρα στο Ρέθυμνο και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη