ΑΟ Θήρας-Ολυμπιακός το Σάββατο 19/3 στο ΔΑΠΠΟΣ

Μια εβδομάδα μετά την δυνατή αναμέτρηση στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται αύριο Σάββατο 19/3 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον Ολυμπιακό, για την 25η και προτελευταία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Ο ΑΟ Θήρας είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε τις ερυθρόλευκες στο πρωτάθλημα, στον μεταξύ τους αγώνα του α’ γύρου, όπου ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 και έφυγε από το κλειστό του Ρέντη έχοντας κάνει το 2-3. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών, έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την 7η θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός προέρχεται από την προ 15νθημέρου νίκη του επί του Παναθηναϊκού που του επέτρεψε να τον πλησιάσει στους τρεις βαθμούς από την κορυφή, την οποία κυνηγάει, ελπίζοντας και σε στραβοπάτημα των πρασίνων. Τερματίζοντας δεύτερος, στα play off θα διασταυρωθεί με τον έβδομο ΑΟ Θήρας, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ διαφορετικός από τον πρώτο γύρο με Άγκοστ, Κονόμη. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπληρώνει έναν γύρο αήττητος και κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρούμε στα play off. Όλα αυτά δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην αναμέτρηση κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία όπως δείξαμε στο Final 4 και ελπίζουμε στη νίκη”, σχολίασε ο τεχνικός της Σαντορίνης Κώστας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός των ερυθρόλευκων Κάρλο Παρίζι σημείωσε: “Το Σάββατο έχουμε ένα δυνατό ματς με τη Σαντορίνη. Νομίζω, ότι αυτή η ομάδα αξίζει μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία, γιατί παίζει καλό βόλεϊ. Ερχόμαστε από μια καλή στιγμή, από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό που κάναμε στο ντέρμπι με άλλη μία καλή εμφάνιση”.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00. Για όσους φιλάθλους δεν πάνε στο γήπεδο να τον παρακολουθήσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητριών, θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube. Για την είσοδο των θεατών θα τηρηθούν όσα προβλέπονται από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα γήπεδα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΠΣ Αίας
ΑΣ Άρης – ΠΑΟΚ
ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΟ Ηλυσιακός
ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΟΝ Πανναξιακός
ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΣΠ Θέτις
ΑΕΚ – ΑΟΝ Αμαζόνες

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη