ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Αντιμέτωπος με μία ακόμα πρόκληση θα βρεθεί το Σάββατο 23/1 ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στην Α1 κατηγορία. Ο Ολυμπιακός οδηγεί αήττητος την κούρσα του πρωταθλήματος, χωρίς να έχει χάσει ούτε έναν βαθμό στις 13 μέχρι τώρα αναμετρήσεις. Ο ΑΟ Θήρας τελευταία φορά έχασε στην 3η αγωνιστική, στην έδρα του Ολυμπιακού, και έκτοτε τρέχει ένα σερί 10 νικών, έχοντας κοιτάξει κατάματα όλους τους αντιπάλους και έχοντας πετύχει σπουδαίες νίκες.

Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου, το Σάββατο στις 16:00, που με τη συμπαράσταση του κόσμου, καλούνται να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους, ισχυροποιώντας παράλληλα την 3η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, το δυναμικό Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Άρη, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, ο Πορφύρας υποδέχεται την ασταθή στα τελευταία παιχνίδια ΑΕΚ, ενώ η Ηλιούππολη τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και το Ρέθυμνο τον Πανναξιακό.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη