ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός για μια θέση στην τετράδα του Κυπέλλου

Έναν ακόμα δύσκολο αγώνα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΑΟ Θήρας, που την Τετάρτη 26/2, στις 19:30, υποδέχεται τον Πανναξιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών.

Ο αγώνας, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube, θα είναι νοκ άουτ, με τον νικητή να σφραγίζει το εισιτήριο για το Final 4 της φετινής διοργάνωσης.

Για να φτάσουν στην προημιτελική φάση, ο ΑΟ Θήρας απέκλεισε την Ηλιούπολη, ενώ ο Πανναξιακός τον Πορφύρα. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά της φετινής αγωνιστικής περιόδου που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες. Έχουν προηγηθεί οι δύο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Σαντορίνης να παίρνει και τις δύο φορές το ροζ φύλλο αγώνα (3-0 στη Σαντορίνη και 1-3 στη Νάξο).

Το παιχνίδι της Τετάρτης αναμένεται δυνατό και η διοίκηση του ΑΟ Θήρας καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το “παρών” στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ και να γίνουν και πάλι ο έβδομος παίκτης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ με τη Θέτιδα, ο Άρης με τον Αίαντα και η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη