ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ – Μη λείψει κανείς!

aothiras_pannaxiakosΕξαιρετικά κρίσιμος θα είναι ο αγώνας του Σαββάτου 19/3 μεταξύ ΑΟ Θήρας και Πανναξιακού, καθώς σε πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνει τα εισιτήρια για την πρώτη τετράδα της Α1 βόλεϊ γυναικών και τους αγώνες play off.

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με 56 βαθμούς και ο δεύτερος Παναθηναϊκός με 49 βαθμούς δείχνουν να εχουν εξασφαλίσει τα δύο πρώτα εισιτήρια, ενώ για τα δύο υπόλοιπα η μάχη θα γίνει μεταξύ της ομάδα της Σαντορίνης που είναι στην τρίτη θέση με 45 βαθμούς, του τέταρτου Πανναξιακού με 44 βαθμούς και του πέμπτου Άρη με 43 βαθμούς. Από τους αγώνες play off μεταξύ του 1ου-4ου και 2ου-3ου θα κριθούν οι τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του νησιού να βρεθούν το Σάββατο στις 18:00 στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ και για μια ακόμα φορά να γίνουν ο 7ος παίχτης βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει την νίκη στο ντέρμπι των Κυκλάδων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, η Ηλιούπολη θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ, ο Φιλαθλητικός τον Άρη, το Μαρκόπουλο θα αναμετρηθεί με το Ρέθυμνο και ο Πορφύρας με τον Αίαντα Ευόσμου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη