Από τη Ρόδο η έναρξη της δράσης Aegean Mamas Know Best

Ανοιχτό κάλεσμα στις μαμάδες, τις μαμάδες των μαμάδων και τα παιδιά πραγματοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΚΕΚ Γεννηματάς & η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, που στο πλαίσιο του προγράμματος της Γαστρονομικής Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019 Taste the Seasons, υλοποιεί το Σάββατο 3 Μαρτίου τη δράση “Aegean mamas know best”, στην οποία θα δώσει το “παρών” και η Πρέσβης της Γαστρονομικής Περιφέρειας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η δράση “Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα-Aegean mamas know best”, θα ξεκινήσει από τη Ρόδο και θα συνεχιστεί και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Θα πραγματοποιηθεί στο Ροδίνι, από τις 11 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και κατά τη διάρκειά της, οι μαμάδες, οι γιαγιάδες και τα παιδιά, οι μικροί κηπουροί του Αιγαίου, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο παρασκευής παραδοσιακών συνταγών του Νοτίου Αιγαίου αλλά και να συνομιλήσουν και να μαγειρέψουν μαζί με σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, αλλά και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Φρέσκα ζυμαρικά, πίτες αλλά και μελεκούνια είναι μόνο λίγες από τις συνταγές που θα δημιουργήσουν οι σεφ παρέα με τα παιδιά, τις μαμάδες τους και τις γιαγιάδες τους.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επίσης στη Ρόδο ενημερωτικές ομιλίες από διαιτολόγους-διατροφολόγους για μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων για τις ευεργετικές ιδιότητες των λαχανικών, τη διατροφική αξία των θαλασσινών κ.ά.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη