Από τις 9 Οκτωβρίου τα iPhone 6s και 6s Plus στην Ελλάδα

Από τις 9 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple. Την ίδια μέρα τα νέα iPhone θα είναι επίσης διαθέσιμα σε Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γροιλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχνενστάιν, Λιθουανία, Μονακό, Μεξικό, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ταϊβάν. Μια μέρα αργότερα θα ξεκινήσει η διάθεση των εν λόγω συσκευών και σε Ιορδανία, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στην ανακοίνωση της εταιρίας γίνεται λόγος για το νέο ρεκόρ που σημείωσαν οι νέες συσκευές, καθώς από τις 25 Σεπτεμβρίου που πρωτοκυκλοφόρησαν στην αγορά, μέσα σε 3 μόλις μέρες οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 13 εκατομμύρια!

Σχετικά με τις νέες και πολλά υποσχόμενες συσκευές, η Apple χαρακτηριστικά αναφέρει: “Από την πρώτη στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το iPhone 6s, θα καταλάβεις ότι δεν έχεις ξαναζήσει παρόμοια εμπειρία. Με ένα μόνο πάτημα η τεχνολογία 3D Touch σού επιτρέπει να κάνεις περισσότερα από ποτέ. Το Live Photos διατηρεί τις αναμνήσεις σου ολοζώντανες. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Περιεργάσου λίγο το iPhone 6s και θα διαπιστώσεις ότι πίσω από κάθε λεπτομέρεια κρύβεται μια καινοτομία.”

 

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη