Απογειώθηκε η Αεροπορία

aeroporia_dappos_f4Η ομάδα της Αεροπορίας στέφθηκε το βράδυ της Κυριακής 16/3 πρωταθλήτρια στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΔΑΠΠΟΣ αντιμετωπίζοντας στον μεγάλο τελικό του Final 4 τις Πυγολαμπίδες και επικρατώντας με σκορ 79-68. Ο αγώνας αποδείχτηκε συναρπαστικός και αποζημίωσε με το παραπάνω τους 300 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένες για τη νίκη και στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά ασφαλείας. Η ανάπαυλα του ημιχρόνου βρήκε τις Πυγολαμπίδες να προηγούνται με βραχεία κεφαλή με σκορ 34-35.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αεροπορία ξέφυγε λίγο στο σκορ με τις Πυγολαμπίδες να καταφέρνουν να διατηρούν τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα και μάλιστα να παίρνουν κεφάλι με 2 πόντους στα 5’25” πριν το τέλος. Τότε ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης για την Αεροπορία που κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στους 11 πόντους με το τελικό 79-68 και να πανηγυρίσει την κατάκτηση της κούπας.

Στα ημιτελικά η Αεροπορία απέκλεισε τους Επαλαίμαχους, ενώ οι Πυγολαμπίδες τον Αετό 2. Οι δύο ηττημένοι αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό, όπου οι Επαλαίμαχοι επικράτησαν με 53-41.

Οι παράλληλες βραβεύσεις:
Στο πλαίσιο του Final 4 έγινε διαγωνισμός τριπόντων, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Στράτος Παπαδόπουλος από τις Πυγολαμπίδες, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Στέλιο Παντζιαρίδη του Πανιωνίου. Στον τελικό επίσης συμμετείχαν οι Άγης Τζουκόπουλος, Μανώλης Γαβαλάς και Φίλλιπος Καραμολέγκος.

Επίσης, ο νεαρός Ορέστης Λοίτζι από τους Εφήβους του Πανιωνίου αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νεαρός παίκτης του τουρνουά, αποσπώντας τον τίτλο Rookie of dapposleague.

Τέλος, ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) του Final 4 απονεμήθηκε στον Γ. Καραπστιά από την πρωταθλήτρια ομάδα της Αεροπορίας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη