Αποσωληνώθηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια – Κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από το κράτος

Αποσωληνώθηκε σήμερα (24/4/2014) η Αμερικανίδα τουρίστρια που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά τον βαρύ τραυματισμό της από βαρελότο τη νύκτα της Ανάστασης στην Οία της Σαντορίνης.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της “Καθημερινής”, η τραυματίας έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάστασή της εμφανίζεται βελτιωμένη. Η σοβαρότητα της κατάστασης της γυναίκας αιφνιδίασε και τους θεράποντες ιατρούς, που δήλωναν ότι δεν συναντούν συχνά τέτοιου είδους τραυματισμούς. Οπως ανέφερε χθες ο χειρουργός του νοσοκομείου κ. Μανούσος Χριστοδουλάκης, η Αμερικανίδα έχει κάκωση στο παχύ έντερο με διάτρηση από τα θραύσματα της κροτίδας και περιτονίτιδα, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν χειρουργικά. Επίσης φέρει σοβαρά τραύματα στον γλουτό, στη μέση, στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της τα οποία ελέγχονται. «Είναι νέο άτομο. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η κυβέρνηση, μέσω της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, ενημέρωσε τον σύζυγο της γυναίκας ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας τους, αλλά και μεταφοράς και διαμονής των παιδιών τους, που προτίθενται να τους επισκεφθούν στην Ελλάδα.

Πηγή: www.kathimerini.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη