Αποτελέσματα ακαδημιών για ΑΕΣ και ΑΟ Θήρας

Έφηβοι: ΑΕΣ-ΑΟ Πάρου 53-58
Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 5/3 στο ΔΑΠΠΟΣ και που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι έφηβοι της ΑΕΣ προσπάθησαν απέναντι στον ΑΟ Πάρου, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα της Πάρου κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ ημιχρόνου 28-25 χτίζοντας παράλληλα και μικρή διαφορά με το σκορ δεκαλέπτου στο 7-16. Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες του κ. Αξιώτη έπαιξαν με πάθος και 90 δευτερόλεπτα πριν το τέλος το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 53-53. Ένα τρίποντο όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα ήρθε να σβήσει την ελπίδα για επικράτηση επί της αήττητης ως τώρα ομάδας εφήβων του ΑΟ Πάρου.

korasides_aes_2016

Κορασίδες: ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός – ΑΕΣ 34-47
Κορυφαίες του νότιου ομίλου αναδείχθηκαν και μαθηματικά οι κορασίδες της ΑΕΣ μετά την επιβλητική τους νίκη με τελικό σκορ 34-47 επί της αξιόμαχης ομάδας της Μάρπησσας, σε αγώνα που έγινε το Σαββατο 5/3 στην Πάρο. Η ομάδα της Σαντορίνης υπήρξε καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα και διεύρυνε ανά δεκάλεπτο τη διαφορά, χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους της.

 

 

 

korasides_b_aothiras

Κορασίδες: ΑΟ Θήρας Β’ – Φιλώτι 3-0
Με 3-0 σετ νίκησαν οι κορασίδες Β’ του ΑΟ Θήρας το Φιλώτι Νάξου, σε αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 5/3 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Η ομάδα της Σαντορίνης παραμένει 2η στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων και μέσα στους στόχους της που είναι το Final 4.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη