Αργυρό μετάλλιο στην ξιφασκία με άρωμα Σαντορίνης – φωτογραφίες

κλικ στις φωτογραφίες για μεγάλο μέγεθος

Η Σαντορίνη βρέθηκε έμμεσα στο προσκήνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 9-10 Μαΐου 2015, καθώς τη δεύτερη θέση στο ξίφος ασκήσεως κατέκτησε η Λιλιάννα Παγουλάτου που ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη.

Η επιτυχία αυτή για την Λιλιάννα δεν ήταν εύκολή καθώς χρειάστηκαν έξι νίκες στον αρχικό όμιλο και στη συνέχεια τρία δύσκολα νοκ άουτ.

Η Λιλιάννα Παγουλάτου, που ζει μόνιμα με την οικογένειά της στην Έξω Γωνιά, έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνιους, βαλκανικούς και μεσογειακούς αγώνες, ως πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Ξιφασκίας.

“Η ξιφασκία δεν ξεχνιέται” μας είπε η Λιλιάννα Παγουλάτου “καθώς πρόκειται για ένα άθλημα στρατηγικής που βασίζεται σε τεχνική και κινήσεις τακτικής”.

Στις προθέσεις της Λιλιάννας είναι να ιδρυθεί σχολή ξιφασκίας στη Σαντορίνη αφού και η ίδια είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο άθλημα αυτό.

“Ξιφασκία μπορεί να ξεκινήσει κανείς από 5,5 – 6 ετών ενώ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους σωματότυπους” μας είπε η Λιλιάννα Παγουλάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη