Αρχίζει τη Δευτέρα το συνέδριο του ΣΕΤΕ – Παρόν το “Έτος Γαστρονομίας Σαντορίνης”

Ποιες είναι οι έξι βασικές κατηγορίες προϊόντων που καταγράφει η μελέτη «Τουριστικός Στρατηγικός Σχεδιασμός 2021: ο Οδικός Χάρτης Υλοποίησης» που εκπόνησε η McKinsey &Company για λογαριασμό του ΣΕΤΕ; Πόσες είναι οι θεματικές ενότητες που θα υποστηρίξουν την επίτευξη των στόχων; Πώς συνδυάζονται όλα αυτά για να αποτελέσουν τον οδικό χάρτη που θα μας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα έως το 2021; Ποια θα είναι η συμβολή της Πολιτείας; Πώς ο ιδιωτικός τομέας θα επενδύσει τα απαιτούμενα κεφάλαια;

Αυτά τα βασικά ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια του 12ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» που θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Παρόν το ‘Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”

Παράδοση αποτελεί πια η παρουσία των σαντορινιών κρασιών στο επίσημο γεύμα και δείπνο του συνεδρίου του Συλλόγου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), καθώς και φέτος για 8η συνεχή χρονιά τα vinsanto και τα λευκά κρασιά ΠΟΠ Σαντορίνη θα δώσουν δυναμικά το “παρών”.

Η συμμετοχή των οινοποιείων συντονίζεται φέτος από το “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη” το οποίο μαζί με τα οινοποιεία θα έχουν έντονη παρουσία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Στην προωθητική αυτή δράση θα συμμετέχουν τα οινοποιεία Αργυρού, Γαβαλά, Α. Καραμολέγκου, Κουτσογιαννόπουλου, Ρούσσου, Σιγάλα, Χατζηδάκη και SantoWines.

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη