Άρχισε η διάθεση των αναμνηστικών προϊόντων της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας

politirio_akrotiri_santowines_350x525

Αναμνηστικά προϊόντα, εμπνευσμένα από ευρήματα των ανασκαφών Ακρωτηρίου, δημιούργησε η Εταιρεία Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας (γνωστή στο ευρύ κοινό και ως Φίλοι του Ακρωτηρίου).

Τα προϊόντα αυτά πωλούνται σε ειδικό εκθετήριο που διέθεσε αφιλοκερδώς η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, στο κατάστημά της στον Πύργο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις διατίθενται για την κάλυψη δαπανών των εργαστηρίων συντήρησης των ευρημάτων καθώς και για άλλες επείγουσες ανάγκες των ανασκαφών.

Ο Διευθυντής των Ανασκαφών Ακρωτηρίου και Πρόεδρος της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας, ομότιμος καθηγητής κ. Χρίστος Ντούμας, δηλωσε τα εξής:

“Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμε ότι χάρη στη γενναιοδωρία της διοίκησής του, στο κατάστημα του SANTO WINES διατίθενται αναμνηστικά προϊόντα της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας. Τα έσοδα από τις σχετικές πωλήσεις στηρίζουν αποκλειστικά το έργο των Ανασκαφών του Ακρωτηρίου Θήρας.”

 

Στο μεταξύ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας που πρόκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν την 1η Ιουνίου 2014. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο
ΠρόεδροςΧρίστος Ντούμας
ΑντιπρόεδροςΧρύσανθος Καραβίας
Γενικός ΓραμματέαςΤάνια Δεβετζή
ΤαμίαςΛευτέρης Ρούσσος
ΜέλοςΧαρά Αμπελιώτου
ΜέλοςΛευτέρης Ζώρζος
ΜέλοςΑργύρης Μαυρομάτης
Εξελεγκτική Επιτροπή
ΜέλοςΝικολέτα Αλιφραγκή
ΜέλοςΑνδρέας Βλαχόπουλος
ΜέλοςΣταύρος Παπασταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη