Πέντε συλλήψεις περιλαμβάνει το χθεσινό (29/6/17) αστυνομικό δελτίο της Σαντορίνης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6 συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας συνέλαβαν 29χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, διότι αφαίρεσε χρηματικό ποσό από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.


Τέλος, ένας 22χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 20 και 33 ετών, συνελήφθησαν διότι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Γερμανίας και Γαλλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ελβετία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Print Friendly, PDF & Email