20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αστυνομικό δελτίο 29/6

Share

Πέντε συλλήψεις περιλαμβάνει το χθεσινό (29/6/17) αστυνομικό δελτίο της Σαντορίνης, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6 συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας συνέλαβαν 29χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, διότι αφαίρεσε χρηματικό ποσό από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

[adning id="140783"]


Τέλος, ένας 22χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 20 και 33 ετών, συνελήφθησαν διότι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Γερμανίας και Γαλλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και την Ελβετία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη