Αστυνομικό Τμήμα Θήρας: Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Αττική

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου συνελήφθησαν στις 2/9/2012, το πρωί, στις Αχαρνές Αττικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο ημεδαποί (ένας 31χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα), οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για έκθεση ανηλίκου.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και μια 18χρονη ημεδαπή, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης του ανήλικου παιδιού της.

Ειδικότερα, η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες είχαν μαζί τους και ένα ανήλικο παιδί, προκειμένου να μην κινούν υποψίες αλλά και να διευκολύνονται στην απόκρυψη και μεταφορά των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν: 49 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, 1 φορτηγό αυτοκίνητο και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη