Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 17-18/11

Βόλεϊ
Με όπλο το σερβίς και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-0 τον Αίαντα Ευόσμου για την 4η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Με συγκομιδή 9 βαθμών ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Ολυμπιακό και Θέτιδα, με 3 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο Πανναξιακό.

Ποδόσφαιρο
Την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου στη Μυτιλήνη, όπου αν και άνοιξε το σκορ, τελικά έχασε από τον Αιολικό με 4-2. Με 10 βαθμούς η ομάδα του Καμαρίου βρίσκεται στην 6η θέση του 7ου ομίλου.

Λευκή ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Πανθηραϊκού και Αγίων Αναργύρων στο γήπεδο των Φηρών. Η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση του ίδιου ομίλου.

Για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τραγαίας με 1-6, ενώ ο Καρτεράδος έμεινε ισόπαλος 1-1 με το Φιλώτι.

Μπάσκετ
Με δύο ροζ φύλλα αγώνα επέστρεψε από την Πάρο η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Οι κορασίδες πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας του ΑΟ Πάρου με 46-54. Οι παίδες επιβλήθηκαν με 43-81 του Μαρπησσαϊκού.

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Ζευς – Πυροσβεστική 38-45
Πήγασος – Αετός 1 46-66
Two Brothers – Αετός 2 58-48
Λιμεναρχείο – Λύκοι 52-69

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη