Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 12-13 Δεκεμβρίου

volleyball_FootballΒόλεϊ και ποδόσφαιρο μονοπωλούν το αθλητικό ενδιαφέρον του Σαββατοκύριακου 12-13 Δεκεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα:

Σάββατο 12/12
Ώρα 18:00 – Οι κορασίδες Β του Α.Ο. Θήρας υποδέχονται υποδέχονται την ομάδα του Α.Ο. Πάρου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Μετά την εντός έδρας νίκη τους πριν δύο εβδομάδες επί του Νηρέα Πάρου με 3-0 σετ, οι «μικρές» του ΑΟΘ θέλουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να κρατηθούν αήττητες στη μάχη της πρωτιάς του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης των Κυκλάδων.

Ώρα 19:30 – Στο γήπεδο του Καμαρίου, η Θύελλα υποδέχεται το Φιλώτι για την 8η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α κατηγορίας ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Κυριακή 13/12
Ώρα 11:00 – Η δεύτερη ομάδα κορασίδων του Α.Ο. Θήρας (Α΄), επίσης υποδέχεται τον Α.Ο. Πάρου και μετά την ήττα στο πρώτο της παιχνίδι με τον Νηρέα Πάρου με 1-3 σετ ελπίζει σε νίκη.

Ώρα 11:30 – Η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει τον Μαρπησσαϊκό στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών για την 7η αγωνιστική της Β κατηγορίας ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ώρα 17:00 – Οι γυναίκες του ΑΟ Θήρας υποδέχονται την ομάδα του Παναθηναϊκού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ στην Α1 κατηγορία


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη